A innebunit de durere cand a aflat ce se intampla cu bebelusul ei dupa ce l-a nascut! Desi medicii au asigurat-o ca totul este in regula cu el, uite cum era la nastere

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 11:44

O femeie din provincia Guangzhou, China, a fost devastata sa afle ca bebelusul pe care tocmai il nascuse nu avea ochi.

Boala se numeste Anophthalmia si afecteaza unul la 100 000 de copii, ceea ce inseamna ca baietelul nu va putea vedea niciodata.

Mama micutului, pe nume liu Peihua, a nascut pe 20 septembrie si acum merge la mai mult specialisti si la alte spitale pentru ca bebelusul sa fie examinat.

Povestea micutului face deja inconjului social media din China si a fost deja numit "bebelusul fara ochi."




Familia a declarat ca mamica a facut toate analizele necesare dinaintea nasterii si nu a fost informata de posibilele probleme.


In afara de acest lucru, micutul este cat se poate de normal, tipa si mananca si da din manute. Mama micutului a fost devastata cand a aflat de boala lui, insa e hotarata sa il creasca si sa caute remedii chiar daca asta inseamna sa lupte toata viata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.