A INNEBUNIT pe toata lumea. Cum arata cea mai sexy sportiva de la care toti antrenorii nu-si pot lua ochii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 10:35

Sabina Altynbekova, o sportiva in varsta de 17 ani din Kazakhstan, a fost catalogata de antrenori prea sexy pentru a putea juca handbal.

Adolescenta are un corp de fotomodel si un chip de inger, iar de cand i s-au conturat formele, devenind din fetita o adevarata domnisoara de toata frumusetea, aproape toti antrenorii care au fost desemnati sa managerieze echipa unde joaca Sabina Altynbekova s-au plans ca nu se pot concentra la tehnicile de joc din cauza faptului ca sportiva e prea sexy si provocatoare.

Felul in care arata handbalista nu a lasat nici publicul indiferent, in special cel de sex masculin, Sabina Altynbekova avand multi fani care vin special pentru ea sa vada cum evolueaza pe teren.

" E imposibil sa jucam asa, multimea se comporta ca si cum pe teren nu ar juca de cat o singura handbalista", s-a plans pentru Daily Mail Nurlan Sadikov, antrenorul echipei de junioare unde joaca Sabina Altynbekova. Popularitatea ei a creat tensiuni in echipa, colegele sportivei fiind invidioase ca Sabina nu e apreciata atat pentru calitatile de sportiva, cat mai ales pentru felul in care arata.



Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos!

##GALLERY461##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii