A inselat-o David pe Andrada? Au aparut mesajele compromitatoare: "Esti un mincinos"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 aug 2020, 18:42

Mesaje presupus compromitatoare, din care reiesea ca David ar fi inselat-o pe Andrada, au aparut in cea de a doua parte a show-ului Puterea dragostei.

David a sustinut ca nu este contul lui, el fiind aprobat de ceilalti baieti, care au spus ca numele contului este fake, fiindca este modificat fata de cel real.

"Esti un mincinos", a fost acuzat David.

Alexandra a sustinut ca sunt si apeluri video. "Se vede destul de clar, apelul a pornit si apelul s-a incheiat. Nu cred ca fata asta vorbea singura", a spus ea.

Nicos a sarit in apararea lui David. "Nu e contul lui, iar iti cauti materiale", i-a strigat el Alexandrei. Cei doi au o disputa permanenta de cand s-au despartit.

S-au despartit cu scandal!

Andrada si David s-au despartit cu scandal, iar tanara a plans!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" De ce m-ai jignit? De ce ai vorbit urat despre mine pe live? Asa ti-am vorbit eu tie?", a intrebat-o David.

"Dar de ce nu mi-ai raspuns trei zile? E posibil sa nu pot sa dau de tine atata timp? E normal asa ceva? Te-ai folosit de mine!", i-a replicat Andrada.

In emisiunea de ieri s-a discutat ca David ar fi luat decizia despartirii de Andrada fiindca ar fi fost influentat de parinti, care isi doresc o alta fata pentru baiatul lor.

Ceilalti concurenti i-au spus lui David ca nu a procedat corect nevorbind deloc cu ea pana cand a fost anuntata decizia.

David a spus ca nu a dorit sa discute cu Andrada pentru ca a vrut ca totul sa se anunte in emisiune si sa fie discutat acolo, nu in afara.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.