A intepenit de frica atunci cand a gasit ASTA pe caloriferul din baie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:41

Hannah Brierly, o adolescenta in varsta de 16 ani, nu si-a putut reveni din soc ore bune dupa ce a intrat in baie si a vazut ce zacea pe calorifer.

Adolescenta a intrat in baie si a vazut un sarpe urias care se incalzea pe calorifer. Initial, a crezut ca mama ei ii face o gluma proasta, dar cand a vazut ca saptele este real, a  intrat in panica si si-a strigat mama.


Mama tinerei, Karen Marriot, a incercat sa sune la Protectia Animalelor la sapte dimineata si cand a vazut ca nu ii raspunde nimeni, a intrat in panica si a sunat la numarul de urgenta 999.
La inceput, fiica mea a fost destul de calma pentru ca avea senzatia ca i-am facut eu vreo gluma. Dar, cand a vazut ca sarpele este cat se poate de viu, a inceput sa tipe. Ea nu suporta nici macar paianjenii dar o asemenea reptila. Parca ne aflam intr-un film de groaza. Nu stiam daca sa tip sau sa plang, a spus femeia.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La

scurt timp dupa incident, un echipaj de politie a venit pentru a ridica reptila. Unul dintre politisti a dezvaluit ca sarpele care se incalzea pe caloriferul din baia celor doua nu era veninos.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.