A intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai scund barbat si este tare mandru de asta!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 09:15

Edward Hernandez are 28 de ani, locuieste in Bogota si a devenit, oficial, cel mai scund barbat din lume.

Desi masoara doar 68 de cm si este adesea confundat cu un bebelus, Edward Hernandez sustine ca este mandru de performanta pe care a obtinut-o. Tanarul locuieste intr-un cartier saracacios din Bogota, Columbia si a devenit oficial cel mai mic barbat dupa ce chinezul Ping Ping a decedat.

A fost de-a dreptul incantat de faptul ca a cunoscut faima peste noapte. Este cel mai scund barbat si vrea ca lumea intreaga sa stie despre el.

Va vine sau nu sa credeti, in urma publicitatii pe care i-a facut-o Cartea Recordurilor, Edward are acum o mica afacere, este fermier, conduce un Jeep, si, cel mai important lucru, are o iubita.

Tanarul spune ca abia la maturitate s-a impacat cu soarta lui. In adolescenta era frustrat si mahnit de faptul ca nu arata precum fratii sai sau ceilalti oameni. A suferit mult timp de depresie.
" Eram atat de fericit cand am primit titlul de cel mai scund barbat, incat imi venea sa plang", a declarat barbatul pentru Daily Mail.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Totusi, fericirea lui nu a durat pre amult timp deoarece un tanar din Nepal, mai scund decat el a implinit 18 ani, iar titlul de cel mai scund barbat i-a revenit acestuia.

Desi a fost tentat mai intai sa fie suparat ca a pierdut titlul, Edward s-a bucurat sa afle ca nu este singurul om de pe lume care sufera de o boala care nu l-a lasat sa devina un om normal la infatisare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.