A intrat in coma din cauza diabetului, iar cand s-a trezit si si-a vazut corpul a inceput sa urle de frica! E incredibil ce i-au facut medicii pentru a-i salva viata: "Nu am avut de ales"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 13:35

Tanara din imaginile alaturate a avut inca de la nastere o serie de probleme de sanatate care au impedicat-o sa duca o viata normala.

Ivy Daniels, acum in varsta de 27 de ani, s-a nascut cu sindromul Beckwith-Wiedemann, o boala rara din cauza careia corpul ei nu s-a dezvoltat corect.

Astfel, piciorul ei stang a fost dintotdeauna mai lung decat cel drept, aceeasi situatie inregistrandu-se si la nivelul sanilor, cel stang fiind mai dezvoltat decat cel drept.

Pe langa aceasta afectiune, la varsta de 14 ani Ivy a fost diagnosticata cu diabet de tip 1 si, de atunci, este dependenta de insulina.

In plus, ea a fentat si o forma de cancer la rinichi de trei ori, la 3, 5 si 7 ani, facand in total 21 de luni de chimioterapie.

Cu toate acestea, desi este o luptatoare, la inceputul acestui an fata a fost la un pas de moarte dupa ce a facut o criza din cauza diabetului, care a determinat un stop cardiorespirator.

Ivy a fost gasita intinsa in pat de prietenul ei.

La inceput acesta a crezut ca doarme, insa in scurt timp a observat ca nu are puls.

A sunat imediat la serviciile de urgenta si a inceput sa ii faca masaj cardiac. Din fericire medicii au reusit sa ii repuna in functiune inima dupa 5 minute de inactivitate, dupa care au transportat-o de urgenta la spital, unde a stat in coma cateva zile.

In tot acest timp, din cauza unui cheag de sange, piciorul drept a inceput sa se tumefieze.

Doctorii nu au mai avut alta solutie in afara amputarii membrului de la genunchi in jos.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand Ivy s-a trezit din coma si a vazut ca a ramas fara picior a inceput sa planga, iar timp de 3 saptamani a crezut ca viata ei este distrusa.

In cele din urma s-a obisnuit iar acum spune ca s-a atasat de proteza pe care o poarta, deoarece o face sa se simta ca un super erou.

"Poate va e greu sa credeti, dar ma simt mai bine cu aceasta proteza decat cu piciorul meu natural. Acum, pentru prima data, picioarele mele au lungimi egale si pot merge normal. In plus, ma simt jumatate om, jumatate robot, iar acest lucru este de neegalat", spune ea.

 

Taguri: