A intrat in coma, dupa o cezariana de urgenta. O sa iti plangi cand o sa aflii ce s-a intamplat cand si-a auzit fetita plangand

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 15:36

Ziua nasterii primului copil ar trebui sa fie cea mai fericita din viata unui cuplu.

Pentru Shelly si Jeremy Cawley, aceasta zi s-a transformat in cea mai inspaimantatoare si mai stresanta. In ziua nasterii, Shelly a trebuit sa fie operata de urgenta, pentru a naste prin cezariana.  Rylan, fetita lor, s-a nascut perfect sanatoasa.

Un cheag de sange a facut ca Shelly sa intre in coma in timpul operatiei. La cateva ore dupa operatie, ea inca nu se trezise iar semnele vitale erau din ce in ce mai slabe.

Doctorii nu credeau ca va mai supravietui pana dimineata.

Una dintre asistente a avut o idee geniala. Stiind ca atingerea mamei e vitala pentru bebelusii prematuri sau slabiti, ea s-a gandit sa incerce reversul acestei tactici asa ca a pus fetita in bratele mamei. Dupa cateva secunde, aceasta a inceput sa planga iar pe monitor s-a vazut o crestere a semnelor vitale ale mamei.

Dupa cateva zile, in care starea ei s-a imbunatatit, Shelly s-a trezit.
"Doctorii cred ca, in momentul in care am auzit-o plangand, subconstientul meu a gasit  un motiv sa lupte. Trebuia sa supravietuiesc, pentru copilul meu", a declarat ea, ulterior, pentru un post de televiziune. Iata momentul in care Shelly a facut cunostiinta cu fetita ei:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.