A intrat in coma in timpul operatiei de cezariana, iar medicii spuneau ca nu mai are nicio sansa. Inainte sa o deconecteze de la aparate, o asistenta i-a pus baietelul pe care l-a adus pe lume pe piept. E cutremurator ce s-a intamplat

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 14:29

Cazul de mai jos a impresionat pana la lacrimi echipa de medici a unui spital din Statele Unite.

Totul a inceput in momentul in care Shelly Cawley s-a prezentat la camera de garda, pregatita sa nasca. Nimic ciudat pana aici. Doar ca ceea ce trebuia sa fie un moment magic s-a transformat in scurt timp intr-o adevarata drama.

O serie de complicatii au intervenit in timpul operatiei de cezariana, astfel ca viitoarea mamica, ce a adus pe lume un baietel perfect sanatos, a intrat in coma.

Sotul ei era distrus: pe de o parte era extrem de fericit ca isi tine urmasul in brate. Pe de alta parte nu suporta ideea ca sufletul pereche era la un pas de moarte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

In cele din urma, medicii i-au spus ca Shelly nu mai are practic nicio sansa de a supravietui si au recomandat deconectarea ei de la aparate.

Insa inainte de aceasta procedura, o asistenta a insistat sa ii puna copilul pe piept, pentru cateva minute.

Ce a urmat intrece orice imaginatie! Inima mamicii a inceput sa bata din ce in ce mai tare, iar in scurt timp ea a iesit din coma. Toata lumea este convinsa ca ceea ce s-a intamplat este o adevarata minune.