A intrat in operatia de cezariana si nu s-a mai trezit! Aceasta mamica a stat in coma pana medicii s-au hotarat sa faca acest lucru cu bebelusul ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:09

Rylan Cawley este mult prea mica pentru a intelege miracolul care a ajutat-o sa vina pe lume.

De fapt, inca e la faza de schimbat scutece. Insa, cei care isi dau seama de ce s-a intamplat, nu pot decat sa fie uimiti de eveniment.

Mama micutei, Shelly Cawley nu isi aduce aminte momentul nasterii, insa stie ca a fost foarte inspaimantata." Imi amintesc doar ca statea intinsa pe pat, asteptand sa merg in sala de operatie si plangeam. Le spuneam doctorilor ca imi e frica si ca nu o sa ma mai trezesc din operatie.

E ciudat sa privesc inapoi deoarece am avut dreptate, a povestit femeia.

In timp ce Shelly se afla sub anestezie pentru operatia de cezariana, un vas de sange i s-a spart la picior si proaspata mamica a intrat in coma.Dupa o saptamana, medicii isi puneau problema ca ea nu se va mai trezi si ca nu puteau sa o mai tina mult asa.Apoi, asistentele au avut o idee: sa aduca fetita si sa o puna la pieptul mamei.
Asa au facut, insa micuta se simtea atat de bine incat nu voia sa planga. Asta era o problema, asa ca tatal ei a inceput sa vorbeasca si sa rada pentru a o trezi. In momentul in care micuta s-a trezit si a inceput sa planga, mama ei a deschis ochii. Se pare ca plansul ei a trezit-o din coma. Shelly a marturisit ca nu crede in miracole, insa, dupa ce i s-a intamplat e ferm convinsa ca ele exista.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”