A intrat intr-un muzeu, sa admire picturile cu Iisus, dar a fost socat de ce a vazut. A dat in judecata muzeul pentru ca a indraznit sa il expuna asa

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:40

Un barbat din Manhattan da in judecata Muzeul Metropolitan din New York, pentru "sacrilegiu".

In plangerea depusa de Justin Renel Joseph impotriva Muzeului Metropolitan de Arta, barbatul sustine ca picturile rasiste il infatiseaza pe Iisus ca un copil arian, cu parul blond. Operele de arta sunt "o spalare ofensiva a esteticii" realitatii. Mantuitorul, nascut in Orientul Mijlociu, ar fi trebuit sa aiba parul negru si tenul masliniu, sustine Joseph.

Barbatul  spune ca a fost "cutremurat interior" dupa ce a vazut "Sfanta Familie cu ingeri", de Sebastiano Ricci, "Invierea", de Perugino, "Minunea painilor si pestilor", de Tintoretto si "Rastignirea", de Francesco Granacci.



"I-au schimbat complet rasa, ca sa fie mai placut la vedere pentru albi", a spus barbatul.

In schimb, reprezentantii muzeului au declarat ca, in epoca, era o practica obisnuita pentru artisti sa realizeze picturi in care personajele sa semene cu oamenii din regiune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.