A intrat la toaleta, s-a asezat pe tron si a vazut un numar de telefon scris pe perete. A sunat la el, insa nici nu si-ar fi putut inchipui ce o sa i se intample!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:57

Mark Ellis nu a rezistat tentatiei de a suna la un numar de telefon afisat pe peretele toaletei in care a intrat.

Barbatul, in varsta de 51 de ani, a vazut numarul, se pare ca era al unei femei pe nume Donna, asa cum a lasat scris.

"Ar trebui sa ii multumesc fostului meu iubit pentru ca datorita lui am scris acel numar pe perete", a marturisit femeia. Ea a mai spus ca s-a simtit un pic confuza dupa ce a primit telefonul de le Ellis. Mai intai mi-a trimis mesaj si m-a intrebat ce fac.Nu

mi-a spus de unde avea numarul decat dupa cateva zile, ceea ce a fost destul de intelept din partea lui.

Insa, s-au intalnit si au inceput o relatie impreuna. Acum au doi copii in varsta de opt si noua ani. "Atunci, eram curioasa sa vad cine e la capatul celalalt al firului, noi inca mai radem pe aceasta tema.", a dezvaluit femeia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.