A lasat-o insarcinata si apoi a parasit-o: n-o sa-ti vina sa crezi cu cine s-a cuplat fostul iubit al acestei tinere!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 iul 2022, 00:45

Catalina credea ca si-a intalnit omul alaturi de care isi va petrece tot restul vietii, dar s-a inselat amarnic in privinta lui.

Catalina a venit la emisiunea "Te vreau langa mine" pentru ca vrea sa scape de singuratate si isi doreste foarte mult sa imparta atat bucuriile cat si tristetile cu un barbat demn de incredere. Desi ii este teama sa iubeasca din nou, tanara in varsta de 22 de ani, s-a hotarat sa vina si sa-l cunoasca pe Pietro.

Pietro a fost foarte trist cand a aflat povestea de viata a Catalinei.

Tanara a suferit foarte mult de pe urma relatiei cu un barbat care a parasit-o la cateva luni dupa ce a cunoscut-o. Si asta nu este tot pentru ca a lasat-o si insarcinata, iar persoana pentru care a lasat-o balta pe Catalina, a fost prietena ei cea mai buna. Nu mi-am dat seama ca ar fi ceva intre ei. La cateva luni dupa ce m-a parasit, am aflat si eu ca prietena mea a fost cauza.
Insa, nici cu ea nu a ramas chiar daca s-au casatorit. A lasat-o insarcinata si a parasit-o, la fel ca pe mine. Se pare ca si acum umbla din floare in floare,
a mai spus Catalina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acum, ranile Catalinei s-au inchis; isi creste copilul singura si e multumita de viata pe care o are, dar simte ca prezenta unui barbat in preajma ei ar ajuta-o foarte mult.

Urmareste materialul video alaturat si vezi daca Pietro este alesul Catalinei!##VIDEO135864##

 

Taguri: