A luat bormasina din garaj si a mers cu ea pe marginea apei. Eram sigur ca o scapa in apa, dar a folosit-o intr-un mod genial

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:23

Tanarul ar putea fi campion la pescuit-viteza.

Mare ti-e gradina, Doamne! Sau balta. Din clipul de mai jos am descoperit o metoda ingenioasa de a pescui, perfecta pentru cei care nu merg la pescuit ca sa se relaxeze, ci pentru a pregati, cat mai repede, peste proaspat la gratar.

Un tanar a venit la pescuit cu o bormasina electrica, de care a atasat un cilindru de plastic.A legat firul de pescuit de cilindru, a aruncat firul cu momeala in apa si...

a asteptat.

In momentul in care pestele a "muscat" momeala, la o simpla apasare de buton, a fost adus la suprafata in doar cateva secunde.

Urmareste metoda neobisnuita de pescuit in clipul de mai jos:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.