A luat decizia sa avorteze cand era insarcinata in cinci luni, iar cand a facut asta a simtit cum bebelusul da din picioare! Multa lume a condamnat-o pentru fapta ei, insa motivul pentru care a facut-o e sfasietor

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:00

O femeie a decis sa puna capat sarcinii care avea 24 de saptamani si a dezvaluit si cum a fost momentul sfasietor cand a facut acest lucru.

Kylie Gunn a descris decizia pe care a luat-o ca fiind extrem de dificila. Ea a marturisit ca medicii i-au spus ca micutul are mai multe probleme medicale grave printre care mai multe cu inima. Asta inseamna ca se va naste cu probleme neurologicie si nu ar fi supravietuit.

"Decat sa vina pe lume si sa treaca prin tot felul de proceduri care l-ar fi chinuit si mai rau si sa aiba un contact atat de scurt cu mine si cu cei pe care il iubesc, sa fie incapabil sa stie vreodata cine sunt cei care il iubesc, am

decis sa avortez."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Un chirurg s-a oferit sa suporte operatia bebelusului in ce priveste problemele de inima, insa doar pentru un experiment fara a garanta vreo speranta ca baietelul va putea sa respire singur.
Cateva momente mai tarziu, medicii i-au mai dat o veste proasta despre alte probleme severe de sanatate pe care bebelusul le avea. A fost o decizie extrem de grea sa ii curm viata, insa stiu ca am facut ce trebuie. Femeia a spus sa se simte impacata cu ce a facut. Cuplul mai are trei copii si dupa ceea ce s-a intamplat cu Travis, a planuit sa mai aiba inca trei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.