A luat doua baloane, le-a umflat si a inceput sa le frece cu ciocolata topita. pare ciudat ce face, dar cand o sa vezi ce iese o sa incerci si tu

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 15:00

Daca vrei sa iti impresionezi musafirii prin niste creatii culinare usor de realizat, poti incerca trucul de mai jos! Ii vei da cu siguranta pe spate!

Nu ai nevoie decat de doua ciocolati, putin ulei vegetal si niste baloane. Topeste ciocolata fie la microunde, fie pe aragaz, avand grija sa o mesteci din 30 in 30 de secunde pentru a nu se arde.

Cand este gata, ia o lingura si muta ciocolata intr-un bol. Ulterior umfla baloanele, unge-le cu ulei dupa care afunda-le in ciocolata, pana aproape de jumatate.

Atentie: la acest pas aveti grija ca ciocolata sa nu fie nici prea calda, nici prea rece.

Lasati baloanele sa se usuce timp de 10 minute, dupa care dezlipiti ciocolata de pe ele.

Veti observa ca tocmai ati realizat niste cupe gustoase si aratoase, pe care l puteti umple cu inghetata si fructe. Iata si un material video demonstrativ:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: