A luat o caramida, si-a pus-o intre picioare, si l-a rugat pe un prieten sa dea tare cu barosul in ea: "Esti sigur ca vrei sa fac asta?" Uite cum s-a terminat totul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 20:50

Barbatul din imaginile alaturate a devenit celebru in mediul online si a uimit zeci de mii de oameni din intreaga lume.

Amandeep Singh, in varsta de 34 de ani, se considera a fi cel mai puternic om din India, iar pentru a dovedi acest lucru, i-a chemat pe reprezentantii Cartii Recordurilor si s-a filmat in timp ce executa o serie de trucuri iesite din comun.

Spre exemplu, in filmuletul de mai jos, se poate vedea cum el se lasa calcat de o masina si de un camion de mari dimensiuni, fara sa pateasca nimic.

Alte secvente il surprind in timp ce este lovit in mod repetat cu un ciocan in zona genitala, fara ca acest lucru sa il afecteze. In alta cascadoriei, el ridica doua motociclete de la pamant folosindu-si bratele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginile:

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.