A luat o conserva plina cu lapte condensat, indulcit, si a pus-o la fiert fara a-i desface capacul. Pare ciudat, insa, cand o sa vezi ce a scos din cutie, o sa inghiti in sec

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 17 sep 2020, 17:25

Asa scutesti bani si obtii un desert delicios.

Data viitoare cand ti-e pofta de caramel, poti economisi bani folosind acest truc. Ai nevoie de o cutie cu lapte condensat, indulcit, o oala cu apa pusa la fiert si rabdare, pentru ca trebuie sa fiarba trei ore.

Ai grija ca apa sa acopere convera pe tot timpul fierberii, pentru ca, daca o parte a conservei iese deasupra apei, ar putea exploda din cauza diferentei de temperatura.

Iata un material video demonstrativ:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”