A luat o drujba si a inceput sa taie un trunchi de copac! Acum are milioane de vizualizari pe Youtube dupa ce i-au vazut opera

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 13:15

Cine a spus ca pentru a realiza o capodopera ai nevoie de instrumente costisitoare? Tot ce iti trebuie este multa imaginatie. Priviti si va minunati!

Sa vezi si sa nu crezi! Se ia un om simplu, cu o drujba si un copac pe jumatate taiat. Ce iese din cele trei elemente?
O capodopera care iti taie rasuflarea!

Inarmat cu o drujba, dar si cu ochelari si casti de protectie, artistul nostru se pune pe treaba. Mainile dibace ale taietorului de lemne lucreaza mai ceva ca ale unui brutar experimentat.

Nu taie oricum.

Are un plan bine stabilit si diverse forme incep sa iasa la suprafata. Cu o dexteritate iesita din comun pentru un taietor de lemne, bucata de copac incepe sa capete forma.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu foloseste nici pe departe ustensile sau materiale scumpe, totul

este realizat cu ajutorul imaginatiei extrem de bogate a taietorului- artist.

Aschiile sar pe langa el fara oprire. Inconjurat numai de rumegus, barbatul pare foarte atent la definirea unor detalii.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.