A luat-o jaf, acum e BIJUTERIE! Iata cum a reconditionat un buzoian o masina de epoca

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 06 oct 2020, 01:35

Sunt printre noi si oameni inventivi si foarte ambitiosi! Iar cand exista si pasiune, rezultatul este impresionant!

Va invitam sa urmariti un proiect pe care l-am inceput anul trecut, alaturi de un barbat cu mult curaj! Pentru ca iti trebuie nervi de otel ca sa iti propui asa ceva.

Suntem la 100 de kilometri de capitala, in Buzau. Aici l-am intalnit pe Dedu Lilica, de meserie mecanic auto. Cu o colectie impresionanta de masini de epoca, buzoianul a acceptat provocarea pe care noi i-am lansat-o!

Dedu Lilica a dat mana cu noi intr-un pariu care la inceput parea nebunie.

S-a incumetat in a lua de la zero un Morris Garage fabricat la mijlocul secolului trecut si de a-l face o bijuterie de masina. Pariul a inceput in toamna anului trecut, mai precis in noiembrie. Odata masina demontata, omul nostru s-a pus pe treaba.

Primul lucru: a indepartat rugina de pe fiecare piesa. Inainte ca vopseaua sa invaluie caroseria, i se aplica o solutie antirugina. Odata vopsite, piesele sunt scoase din cuptor si aliniate.
Dupa ce a trecut iarna, minunea s-a produs! Rezultatul muncii uimeste pe toata lumea!

Priviti-i pe trecatori cum intorc capul dupa furia rosie de epoca! Prima calatorie cu masina, prima ploaie! Furia rosie a lui Dedu e gata de drum. A plecat, de altfel, intr-un weekend la Sinaia, acolo unde si-a propus cel care a readus-o la viata sa participe la expozitia de masini de epoca.

Pe aleea pietruita de langa Castelul Peles, masina buzoianului parea cu-adevarat "o mandrete"! Incantati de ea, spectatorii prezenti la concurs n-au ratat ocazia de a imortaliza momentul! Barbatii, cum era de
asteptat, nu s-au putut abtine sa nu se apropie cat mai mult de masina lui Dedu, ba chiar sa afle amanunte tehnice.

Pana si bebelusii au stat aproape!
##VIDEO119503##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.