A luat o soseta, a umplut-o cu orez si a bagat-o la cuptorul cu microunde. Pare ciudat ce face, dar e GENIAL ce se intampla! Trebuie sa incerci si tu

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 iul 2020, 10:15

Cu siguranta multi dintre voi s-au confruntat cel putin o data cu dureri suparatoare in zona gatului din cauza unei pozitii incomode pe care ati avut-o in timpul somnului sau in fata calculatorului.

Acestea se pot rezolva usor la spa, cu ajutorul unui masaj, dar nu toata lumea isi permite un asemenea tratament. Din fericire exista o solutie simpla si eficienta, pe care toata lumea o poate incerca acasa.

Aveti nevoie de o punga de orez, o palnie si doua sosete, una mai subtire si una mai groasa. Luati soseta subtire, puneti palnia in ea si turnati o cantitate potrivita de orez crud in interior.



Ulterior legati soseta la capat, aranjati orezul astfel incat sa fie distribuit pe toata lungimea ei si bagati-o in cealalta soseta mai groasa. Introduceti soseta la cuptorul cu microunde timp de un minut.

Veti obtine un incalzitor confortabil, pe care il puteti pune foarte usor in jurul gatului.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”