A luat sfarsit asteptarea pentru femei! A aparut TRATAMENTUL minune cu laser care elimina toate RIDURILE! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:09

De cand se stiu, femeile au "alergat" dupa tinerete fara batranete!

 Nu-i de mirare ca s-a tot cercetat, pana s-a descoperit un tratament laser care face minuni pentru piele. Cateva sedinte, iar ridurile aproape ca devin o amintire. Priviti!

Suna bine, n-avem ce comenta! Dar sa vedem cum actioneaza! Doamna Rodica stie ce vrea, asa ca esteticianul se pune pe treaba.

Inainte de interventia propriu-zisa, tenul trebuie pregatit. Ehe, dar ce nu face o femeie pentru frumusete. Asa ca doamna Rodica nici nu clipeste, abia asteapta sa vada rezultatul.


Asa incepe prima etapa:cea de peeling chimic! Odata terminata etapa peelingului, intra in functiune laserul minune la care apeleaza toate vedetele de la Hollywood pentru a-si ascunde varsta

Asa se face ca doamna Rodica va vedea primele rezultate abia peste o saptamana cand ridurile se vor face nevazute rand pe rand.

Desi pacientii solicita tratamentul mai mult in scopuri cosmetice,acesta face adevarate miracole chiar si pentru tenul cu probleme medicale.


Costurile tratamentului se stabilesc in functie de suprafata fetei. Cu cat zona e mai mare, cu atat se plateste mai mult. Desi in strainatate preturile ajung la ordinul miilor de euro, medicii de la noi si-au dat seama ca n-au nicio sansa sa intre pe piata cu astfel de costuri. Asa ca le-au adaptat in functie de buzunarul romanilor: intre 700 si 800 de euro!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.