A luat un aparat de unica folosinta de ras si a dat pe o bucata de jeans! Pariu ca nu stiai ce se intampla? Uite trucul de care va trebui sa tii cont de acum incolo

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 09:40

Ceea ce multi consumatori banuiesc deja, acum s-a dovedit: numerosi producatori de gadgeturi si consumabile de zi cu zi scurteaza deliberat viata produselor lor pentru a face bani.

Asta se intampla si cu aparatele de ras, insa nu-i nicio problema, cum omul este inventiv, a gasit solutia ca ele sa reziste mai mult!

Daca lama nu mai taie si acest lucru se intampla mult prea devreme, poti sa o treci peste o bucata de jeans. Poti sa obtii un efect asemanator daca treci lama in directia cresterii parului. Niciun fir de par nu este smuls, insa lama se curata.



Pentru a demonstra ca acest truc se aplica intr-adevar, au fost facute poze inainte si dupa si analizate la microscop. Iata cu lama arata inainte si cum arata acum! Diferenta este una clara. Arata ca noua.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.