A luat un cauciuc de masina si i-a facut crestaturi ascutite pe margine, apoi l-a intors cu interiorul spre exterior. Rezultatul e uimitor, o sa iti doresti si tu asa ceva pentru gradina sau balconul tau

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 19 sep 2020, 06:10

Cine a spus ca o anvelopa uzata nu poate sa fie folositoare in continuare?

In imaginile de mai jos, vedem un cauciuc transformat intr-un ghivechi cu un design superb, ideal pentru o gradina. Pentru ca anvelopa sa fie mai usor de manevrat, trebuie sa elimini intaritura metalica sectionand rama cauciucului cu un cutit ca in fotografia de mai sus.

Apoi, cauciucul trebuie intors cu partea interioara spre exterior, avand grija ca  un rand de "tepi" sa fie indreptat spre interior:

In interiorul ghiveciului format poti pune o bucata de lemn care sa retina in interior pamantul, dupa care il poti vopsi dupa gustul tau:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.