A luat un cub de gheata si l-a pus pe carnea care se gatea pe gratar! Pare o prostie, insa rezultatul e genial!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:21

Trucul le va fi util, cu siguranta, celor care gatesc burgeri sau chiftele pe gratar.

Adaugand un cub de gheata peste pasta de carne tocata, faci ca aceasta sa nu se usuce iar sucurile aromate sa nu se evapore, rezultatul fiind unul delicios. O alta optiune e adaugarea unei bucati de unt in locul cubului de gheata, insa untul e o bomba calorica, asa ca gheata e optiunea mai sanatoasa.

Iata un alt truc pentru gratar:

Iti place pestele pe gratar, dar nu iti plac bucatile care lipesc pe gratar si se ard? Poti evita acest lucru punand un pat de felii de lamaie intre peste si gratar.

Astfel, pestele se va prepara curat si, in acelasi timp, va capata un gust placut, de lamaie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri: