A luat un cutit si a inceput sa frece lama de o cana de cafea. Cand o sa vezi ce a iesit o sa incerci si tu!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 sep 2020, 02:00

Majoritatea canilor ceramice au pe fund un inel nesmaltuit, aspru, care poate fi folosit pentru a ascuti o lama.

Daca nu aveti o unealta speciala pentru ascutirea cutitelor si tocmai va pregateati sa preparati cina, puteti sa va ascutiti cutitele rapid si fara efort, acasa, cu ajutorul unei cani pentru cafea.
E suficient sa frecati marginea lamei de inelul de ceramica neslefuita de pe fundul canii pentru a o ascuti. Tineti cutitul la un unghi de 30-45 de grade fata de suprafata canii si incepeti dinspre varf spre maner.
Iata cum se procedeaza, in clipul urmator:
##VIDEO137702##

Daca nu aveti o unealta speciala pentru ascutirea cutitelor si tocmai va pregateati sa preparati cina, puteti sa va ascutiti cutitele rapid si fara efort, acasa, cu ajutorul unei cani pentru cafea.

E suficient sa frecati marginea lamei de inelul de ceramica neslefuita de pe fundul canii pentru a o ascuti. Tineti cutitul la un unghi de 30-45 de grade fata de suprafata canii si incepeti dinspre de la maner spre varf.

O lama care nu taia nici macar o foaie de hartie. a avut nevoie de cateva secunde pentru a fi ascutita. Iata cum se procedeaza, in clipul urmator:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO137702##

 

Taguri: