A mai ramas foarte putin pana cand va incepe emisiunea TEO SHOW! Vedeta va da intalnire in fata televizoarelor, la 16.45!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 18 oct 2020, 16:20

Invitatul de marca ce va povesti alaturi de Teo in aceasta dupa-amiaza de la 16.45 in platoul Kanal D este Mihaela Radulescu.

 Fosta prezentatoare TV vine la "Teo Show" pentru a impartasi tuturor telespectatorilor secretele ei si pentru a vorbi ca odinioara cu prietena ei Teo.

"Astazi, de la 16.45, incepe TEO SHOW, pe KANAL D! Accept foarte rar invitatii la emisiuni, dar pentru TEO as veni de... oricat de departe. Asadar, daca vreti sa ne vedeti impreuna, intr-un dialog ca in vremurile bune, deschideti televizorul si stati cu noi.
Teo, sa-ti mearga bine de tot! E o zi mare pentru divertismentul romanesc, Teo revine si sunt convinsa ca va schimba aerul imbacsit al televiziunii romanesti! O sa va fac cu mana"
a scris Mihaela pe Facebook.( sursa wowbiz.ro)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.