A mancat doar 3 mere pe zi timp de opt luni! Cum arata dupa cinci ani o tanara in varsta de 18 ani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:27

Victoire Macon Dauxerre in varsta de 18 ani se afla la cumparaturi impreuna cu mama ei cand a inceput cosmarul.

Cat cele doua se aflau la cumparaturi, adolescenta a fost descoperita de catre o agentie de modeling. Visul ei de a studia la o universitate prestigioasa numita Sciences Po a fost lasat pe planul doi cand i s-a spus ca va avea o cariera promitatoare in moda.


Pentru ea a fost o lume noua. Odata ce ai intrat acolo, trebuie sa rescpecti niste standarde. A semnat si cu o agentie celebra si deja era visul oricarei adolescente.
Insa lucrurile au luat o intorsatura urata. I s-a spus sa slabeasca pana in septembrie la Saptamana Modei deorece trebuia sa ajunga la masura 32-34.


Fiind muncitoare, Victoire a reusit sa slabeasca exact cat i s-a cerut si ajunsese sa manance doar cateva bucatele de pui. A ajuns sa fie solictiata pentru case celebre de moda si sa ajunga in top 20 modele favorite. Ajunsese in pragul anorexiei, avea pulsul slabit, ii pica parul si suferea de osteoporoza.
Nu mai avea nici ciclu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Povestea ei a avut un impact atat de mare incat s-a facut o noua lege.
Nu se mai accepta modele scheletice. Ea a sfatuit tinerele sa se reorieneze spre alceva in momentul cand li se cere sa slabeasca atat de mult.

Foarte putine modele au curajul sa vorbeasca despre acest lucru. Multe sunt  controlate si manipulate, acceptand compromisuri in aceasta industrie abuziva.