A mers la baie si, pe cand se spala pe maini, a vazut o alta persoana in oglinda si a ramas cu gura cascata. A iesit tremurand de acolo cand a realizat ce se intampla

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 19 sep 2020, 01:40

In 2010, un tanar de 26 de ani, care conducea beat, a lovit masina in care se afla un ofiter de politie, ucigandu-l.

Kris Caudilla a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru omor prin imprudenta si conducere sub influenta alcoolului. Acum, el spune ca nu trece o zi in care sa nu se gandeasca la viata pe care a luat-o si la familia barbatului.


Kris a incercat sa le transmita mesajul sau si celor din afara inchisorii, in speranta ca va ajuta astfel la salvarea altor vieti. Impreuna cu o organizatie care militeaza pentru condusul prudent, au pus la cale o campanie de informare creativa.



Folosind o oglinda cu ecran incorporat, montata in baia unui club Kris a putut sa intre in legatura cu alti tineri care erau pe punctul de a pleca acasa cu masina dupa ce au baut alcool." Uita-te bine in oglinda, crezi ca ar trebui sa conduci masina in seara asta?", i-a intrebat el, dupa care le-a povestit greseala pe care a facut-o in urma cu 6 ani si consecintele care sunt cat se poate de reale.


Iata ce reactie au avut barbatii care au intrat astfel in legatura cu el:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”