A mers la doctor cu abdomenul marit si toti credeau ca e insarcinata. Adevaratul diagnostic i-a inlacrimat pe toti cei care o cunosteau

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 17:31

Doctorii i-au descoperit un fluid necunoscut in stomac.

Riley Benado are 18 ani si a mers la ginecolog pentru un control, deoarece suferea de balonari excesive si dureri in zona pelviana. "Parea ca stomacul meu e insarcinat in cinci luni. Doctorii mi-au facut un test de sarcina, care a iesit negativ, bineinteles, deoarece sunt virgina", a marturisit tanara.

Doctorii i-au facut si o ecografie, iar rezultatul a fost socant. Tanara a primit vestea ca sufera de cancer ovarian.

Ea avea o tumoare de 13 centimetri  pe un ovar si, din cauza dimensiunii uriase, ii afecta intreaga cavitate abdominala. In plus, avea un exces de lichid in stomac si nodulii limfatici erau mariti.

"Nu imi venea sa cred ce aud", a spus ea. La doar trei zile dupa diagnosticare, chirurgii i-au indepartat tumoarea, organele afectate, ovarele, ovulele si uterul.

"Nu mi-a fost teama, dar mi se rupe sufletul.
Am visat mereu sa am copiii mei, sa am o familie. Gandul ca nu voi avea niciodata copii din genele mele ma deprima", a spus Riley.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”