A mers la doctor cu o umflatura incomoda pe cap iar medicul a pus imediat mana pe bisturiu. Cand a vazut ce iese de acolo, nu s-a putut abtine sa nu exclame: "Aoleu, zici ca e un om de zapada!"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:12

Imaginile au fost postate pe YouTube de celebrul dermatolog american dr. Sandra Lee.

Pacientul avea pe piela capului un chist pilar, adica un chist keratinizant, cel mai adesea unic si localizat in pielea paroasa sau pe spate, delimitat de straturi epiteliale pseudoepidermoide si continand un material histologic amorf.

Aceste chisturi mici, dure sunt intalnite cel mai des pe pielea capului si au o forma ciudata, datorata presiunii exercitate asupra lor de craniu.

In acest caz, interiorul dur al chistului este format din doua sectiuni si seamana cu un om de zapada, motiv pentru care doctorul l-a botezat imediat "Frosty".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.