A mers la doctor pentru o ecografie, dar toti au ramas blocati cand au vazut detaliul asta pe monitor. E incredibil ce era in burta femeii, deasupra bebelusului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:42

O tanara din Marea Britanie, care urma sa devina mama, a mers la doctor pentru a face o ecografie, cu scopul de a verifica evolutia sarcinii.

Nu mica i-a fost insa mirarea in momentul in care, uitandu-se pe monitorul de verificare, a observat ceva extrem de ciudat.

"Domnule doctor, vedeti si dumneavoastra sau mi se pare mie? Deasupra copilului meu este ceva ce seamana exact ca un inger!", a exclamat Kelly plina de incantare.

Tanara a cerut o fotografie a momentului pe care a postat-o ulterior pe Facebook. Imaginea s-a viralizat si a strans mii de like-uri si comentarii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.