A mers la doctor pentru prima ecografie din timpul sarcinii, la opt saptamani, iar doctorul s-a albit la fata cand a vazut ce avea femeia in burta! Dupa ce si-a verificat aparatul, a trebuit sa-i spuna adevarul! "Doamne, cum sa mi se intample mie asta?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 16 sep 2020, 07:25

Doi soti din Odessa, Ucraina, asteptau un copil, cel multi gemeni, insa au primit un cadou unic si neasteptat.

Cei doi au mers pentru o ecografie de rutina intr-a opta saptamana de sarcina si au inceput sa se ingrijoreze cand au vazut ca doctorul se schimba la fata si incepe sa isi verifice aparatura. Dupa minute bune in care a stat cu ochii in monitor, butonand de zor, medicul le-a dat o veste neasteptata: femeia era insarcinata nu cu un copil, nu cu doi ci cu CINCI copii.

Oksana, in varsta de 37 de ani, a marturisit a fost socata sa afle vestea si isi facea griji ca nu va putea sa aiba grija de atatia copii simultan.

In familia ei nu au existat nici macar gemeni, asa ca sarcina multipla a fost neasteptata. In lume, un astfel de caz se petrece o data la 55 de milioane de nasteri si exista doua doua cazuri documentate in care cei 5 copii au supravietuit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.