A mers la doctor sa faca AVORT, dar dupa cinci zile a aflat un lucru SOCANT

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:02

O studenta in varsta de 19 ani a decis sa faca avort deoarece tatal copilului nu mai voia sa aiba nimic de-a face cu ea.

Tanara era insarcinata in aproape 8 luni cand a hotarat ca nu vrea sa pastreze copilul. A mers la medic, iar doctorii i-au facut ceea ce se numeste avort prin infuzie salina. O solutie formata din apa si sare a fost injectata in placenta. Copilul ar fi trebuit astfel sa moara din cauza solutiei extrem de toxice.

Avortul cu infuzie salina provoaca avortul spontan. Cinci zile mai tarziu tanara a nascut ceea ce ar fi trebuit sa fie un fat mort.

Spre surprinderea tuturor bebelusul a supravietuit. Toate acestea se intamplau in luna august 1977. Bebelusul avortat a supravietuit in mod miraculos. Era o fetita. Mama biologica a semnat actele pentru ca aceasta sa fie adoptata.

Cea care spune povestea in materialul video de mai jos este chiar fetita a carei mama a incercat sa o avorteze. Femeia militeaza in prezent impotriva avortului. Metoda avortului prininfuzie salina nu se mai foloseste in zilele noastre.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”