A mers la mormantul sotiei a doua zi dupa inmormantare si a auzit zgomote din cripta. E INGROZITOR ce s-a intamplat cu femeia dupa ce a fost dezgropata

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

La o zi dupa prima inmormantare, familia sustine ca din cavou s-au auzit tipetele copilei. Ce a urmat este de-a dreptul socant!

Cosmarul familiei a inceput in urma cu cateva zile. Copila de numai 16 ani se casatorise de curand si era insarcinata in 3 luni. Intr-o noapte, fata s-a dus la toaleta, unde i s-a facut rau si a lesinat. Familia a gasit-o abia dimineata. Pentru ca nu misca si nu dadea niciun semn de viata, oamenii au crezut ca tragedia s-a abatut asupra familiei lor, asa ca s-au pregatit de inmormantare.

La numai o zi dupa ceremonialul religios, tanarul sot al fetei s-a dus la mormant. Nu se putea impaca cu pierderea si isi dorea sa fie cat mai aproape posibil de sotia lui. Insa, o data ajuns acolo, mai ca i-a stat inima in loc.

Baiatul sustine ca imediat dupa bataile puternice a auzit si tipetele fetei, care se zbatea sa iasa. Ingrozit, dar cu un dram de speranta ca sotia lui ar putea fi vie, tanarul a alertat paznicul cimitirului si familia fetei.

In doar cateva minute, rudele au venit la mormant si au inceput sa-l sparga, pentru a scoate afara sicriul.

Desi au scos-o repede din mormant, tanara era in aceeasi stare in care au ingropat-o, fara niciun semn de viata. In zadar au incercat rudele sa faca tot posibilul pentru a o trezi. Familia sustine ca a vazut zgarieturi adanci pe interirorul sicriului, semn ca tanara de 16 ani chiar incercase sa scape.

In disperare de cauza, familia a ajuns chiar si la spital cu trupul neinsufletit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO142950##

Medicii au consultat-o, insa, pentru copila de 16 ani nu se mai putea face nimic.

Legistul care a examinat corpul tinerei sustine ca prima data a fost doar intr-o stare de rigiditate musculara, indusa de un posibil infarct. Acum, intreaga familie isi plange copilul mort de doua ori.

 

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.