A mers la niste prieteni in vizita, iar cand a intrat in apartament si s-a descaltat de pantofi, toti au ras de el: "Le-ai furat de la nevasta-ta?" Uite ce avea in interiorul lor! La inceput pare stupid, dar ideea e chiar buna

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:00

Imaginea alaturata a devenit virala pe retelele de socializare si a starnit dezbateri aprinse.

Initial aceasta a fost postata pe vkontakte, echivalentul Facebook-ului in Rusia. Totul s-a intamplat in momentul in care un barbat a fost in vizita la niste amici, iar atunci cand a intrat in apartament s-a descaltat.

Nu mica le-a fost mirarea tovarasilor in momentul in care au vazut ca, in interiorul pantofilor, pe fiecare talpic in parte, acesta isi pusese doua absorbante, folosite in mod normal de femei.

La inceput au ras de el, insa ulterior si-au dat seama ca ideea nu este chiar rea, si ca o astfel de solutie ar putea preveni aparitia mirosului neplacut al picioarelor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Voi ce parere aveti?

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.