A mers la oftalmolog, pentru un consult la ochi si nu i-a venit sa creada cand a primit raspunsul, prin posta. Uite ce i-a scris medicul

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:55

"Nu cred ca e o veste buna", si-a spus barbatul.

Andy Lang, un barbat de 49 de ani, din Winchester, Marea Britanie, a postat pe Internet mesajul pe care l-a primit de la cabinetul unui medic oftalmolog. "Nu cred ca e o veste buna", a scris barbatul.

Fotografia a fost distribuita de 37.000 de ori si a primit 52.000 de aprecieri in cateva zile.

In imagine, se vede scrisoarea oficiala, care e scrisa cu litere uriase.

"Ca urmare a consultului dumneavoastra recent, va confirmam, ca urmatoarea programare este pe data 1 martie 2016, la 12.45", scria in mesajul cu litere de-o schioapa.

Andy a banuit ca literele uriase inseamna ca rezultatele consultului nu sunt bune si are probleme mari de vedere, dar, ulterior, a aflat ca totul a fost o gluma.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.