A mers la spital pentru un fibrom uterin, dar i-au facut alta operatie. Drama prin care trece femeia din Galati

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:40

Pentru o femeie din Galati o banala operatie ginecologica s-a tranformat intr-un real cosmar.

La 49 de ani, Draganita a descoperit ca are un fibrom uterin. S-a dus la Spitalul Militar din Galati iar medicul care a consultat-o i-a spus ca are nevoie urgenta de operatie. Femeia nu a stat pe ganduri, s-a lasat pe mana lui cu toata increderea. Nu stia atunci ca avea sa faca o mare greseala.

In ciuda asigurarilor date de medic ca operatia a decurs normal, la scurt trimp dupa interventie femeia a descoperit ca ceva nu este in regula.

Alarmata, pacienta a apelat la acelasi medic care a operat-o. A sperat ca acesta ii va rezolva problemele aparute pe parcurs. Insa, odata ce i-a descris simptomele si tot sirul evenimentelor, doctorul nici n-a vrut sa auda.

Dupa ce s-a plimbat pe la mai multi doctori, femeia a ajuns in sfarsit la o echipa de profesionisti care au descoperit neregula. Cu actele in geanta, femeia s-a dus glont la Parchetul de pe langa Judecatoria din Galati, unde a depus plangere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conducerea spitalului evita sa faca speculatii pe acest caz. Neaga orice alte acuzatii aduse medicului si asteapta finalul anchetei interne precum si decizia judecatorilor.