A mers la un salon de infrumusetare ca sa isi tatueze buzele, dar s-a ales cu buze de clovn

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:45

A cheltuit o avere ca sa arate la fel ca inainte de procedura.

Julia Theodosis este o australianca de 52 de ani, care a vrut, in urma cu 3 ani, sa isi infrumuseteze buzele. A fost clienta fidela a unui salon de profil timp de 5 ani, asa ca a ales acelasi salon pentru tatuarea buzelor.

Dupa ce i-a anesteziat zona, tehniciana a inceput sa ii tatueze buza de sus. Procedura a durat o ora si, la final, Julia se astepta sa arata natural, dar gura ei semana cu a unui clovn.

"Ti-am conturat buza de sus", i-a spus tehniciana.
"Nu ii cerusem asta! Mi-a dat niste crema si mi-a spus ca, in curand, culoarea va disparea", a povestit Julia.

Din pacate, culoarea nu a disparut. Mai mult, dupa 10 sesiuni de tratament cu laser, in 4 luni, buzele ei aratau la fel de socant. Un alt tratament, cu un laser mai puternic, a inrautatit situatia.

Julia s-a adresat unui dermatolog si a avut nevoie de 4 mii de dolari pentru a corecta greseala, apoi a apelat la un avocat.
A castigat, in urma procesului, 250.000 de dolari si, dupa 4 ani de la incident, spune ca cerneala a disparut aproape in intregime.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”