A mers pe o strada foarte aglomerata, s-a dezbracat si s-a legat la ochi. E incredibil ce i-au facut cei care au trecut pe langa ea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 07:25

Pe 29 august Amy Pence-Brown a decis sa faca un experiment neobisnuit.

Ea a mers pe o strada extrem de aglomerata din Idaho, s-a dezbracat de haine pana la lenjeria intima si s-a legat la ochi. Motivul?

"Stau aici pentru toti cei care s-au simtit vreodata discriminati sau nesiguri pe ei din cauza felului in care arata. Daca vreti sa ma sustineti, si daca rezonati cu mine in aceasta cauza, desenati pe mine o inimioara", a scris pe o tablita pe care a pus-o in fata ei.



Amy marturiseste ca se astepta ca acest experiment sa fie un esec. "Eram terifiata. Imi era teama ca politia ma va duce la sectie si ca voi auzi numai cuvinte urate de la cei din jurul meu", spune ea.

Insa la doar cateva secunde dupa ce s-a legat la ochi o femeie a venit la ea, i-a desenat o inima pe corp, a imbratisat-o si i-a spus ca este curajoasa.
Pana seara episodul s-a repetat de nenumarate ori, iar la finalul zilei Amy avea corpul plin de inimioare si mesaje de sustinere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: