A mers sa curete masa, insa A INCEPUT SA PLANGA cand a vazut ce i-a scris clientul pe un servetel! "Nu se poate asa ceva"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:10

Cazul de mai jos a uimit o lume intreaga si a devenit viral pe internet.

Totul s-a intamplat in Marea Britanie, intr-un restaurant cat se poate de obisnuit. Un ospatar a avut o adevarata surpriza in momentul in care s-a dus sa curete masa la care a stat un client.

In timp ce aduna farfuriile, a observat ca acel client lasase un mesaj scris cu pixul pe un servetel, in care spunea ca acela este locul favorit in care venea cu sotia lui an de an pentru a sarbatori aniversarea lor.



Continuarea este cea care a starnit lacrimi in ochii a mii de oameni: "Voi continua traditia, voi veni aici in fiecare an, in aceeasi zi, chiar daca ea nu mai este printre noi".

Ospatarul a facut o poza mesajului si a postat-o pe un site de socializare. Mesajul a strans zeci de mii de like-uri si comentarii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”