A mers sa faca avort, dar cand i-au scos bebelusul din burta toti medicii au amutit! "Dumnezeule, asa ceva nu este posibil! Sunati imediat la alte spitale!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:39

Cazul de mai jos a socat opinia publica din Statele Unite si a starnit dezbateri aprinse.

Totul a inceput dupa ce o femeie a mers la o clinica specializata pentru a face un avort dupa ce i s-a spus ca fatul pe care il avea in pantece, in varsta de 21 de saptamani, murise.

Inainte de inceperea procedurii medicul care s-a ocupat de cazul ei a verificat in repetate randuri daca bebelusul mai avea semne vitale; rezultatele au fost negative de fiecare data.

Insa un lucru socant s-a intamplat in minutele care au urmat! Dupa ce fatul a fost scos din burta femeii si a fost pus pe cantar, una dintre asistente a

inceput sa tipe, socata: "Dumnezeule! Misca! Copilul asta e viu!".

Ca printr-o minune, se pare ca micutul nu era mort si avea semne vitale, incercand din rasputeri sa respire. Personalul unitatii a sunat imediat la numarul de urgenta si a cerut ajutor, spitalul neavand aparatura necesara pentru a tine in viata un bebelus venit pe lume atat de devreme.

Din nefericire micutul a murit la doar cateva minute dupa ce a ajuns intr-o unitate dotata corespunzator.
Acum autoritatile investigheaza cine poate fi tras la raspundere pentru moartea bebelusului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”