„A mers târâș cu mașina, până unde a rupt stâlpul”. Cum și-a pierdut viața Monica, în mașina care a fost lovită din plin de un tren, în Teleorman

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 iun 2023, 13:25

Semnalele luminoase și acustice erau în funcțiune

Sursa: observatornews.ro

Din cauza unei șoferițe teribiliste, în vârstă de doar 19 ani, Monica, o adolescentă cu trei ani mai mică, a murit. Alături de ea, în mașină, se mai aflau încă patru persoane care, ca prin minune, au scăpat cu viață.

Monica se afla în mașină, alături de alte patru persoane, când șoferița a forțat trecerea, dar mașina a fost izbită în plin de un tren, în Teleorman. Tinerii care nu au murit s-au ales cu răni grave.

Cum s-a produs accidentul din Teleorman, în care o mașină a fost lovită de tren

Semnalele luminoase și acustice erau în funcțiune, dar șoferița de 10 ani a considerat că poae să treacă fără probleme peste șinele de tren, doar că impactul s-a întâmplat.

În urma acestuia, Monica a murit, ceilalți pasageri au fost răniți, iar, din mașină, a rămas doar un morman de fiare.

Una dintre persoanele aflate la fața locului anunță că „fata din dreapta nu mișcă deloc. Nu a prezentat niciun semn”. Mecanicul de locomotivă nu a reușit să frâneze. Totul s-a produs în toiul nopții, după ora unu.

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina a fost târâtă aproximativ două sute de metri, până când s-a oprit într-un stâlp.

Din mașină nu a mai rămas nimic, ci doar un morman de fiere. Ca prin minune, ceilalți pasageri trăiesc, dar au răni serioase.

Citește și: Cum s-a produs accidentul din Giurgiu, când un tată și fiul lui și-au pierdut viața, după ce s-au urcat pe un ATV

„De la bariera din Valea Cireşului a mers târâş cu maşina, pur şi simplu, până aici, unde a rupt stâlpul!”, a povestit un martor, conform observatornews.ro. Monica era pasagera din dreapta și nu a mai avut nicio șansă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Medicii încearcă să îi salveze pe cei care au mai rămas în viață

Deși celelalte patru persoane nu au murit, rănile sunt extrem de serioase, iar o altă fată, de doar 16 ani, se zbate între viață și moarte.

Șoferița a scăpat cu doar câteva zgârieturi și avea permisul de doar câteva luni.

Cu toate acestea, nici până în prezent, aceasta nu a putut să fie audiată, fiind în stare de șoc. I-au fost prelevate probe biologice, pentru a se afla dacă a consumat băuturi alcoolice sau substanțe interzise.

Conform IPJ Teleorman, „mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind negativ.

Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice”.

Citește și:  „Nu pot să cred că nu o să-ți mai aud niciodată vocea”. Cine este Melissa, femeia care și-a pierdut viața, după ce s-a prăbușit pe un aeroport din Turcia

Persoanele care se aflau în mașină au între 16 și 23 de ani, toate fiind transportate la UPU Alexandria.

A fost deschis un dosar penal, iar cercetările continuă, pentru a se stabili, cu exactitate, toate circumstanțele.

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.