A mintit Loredana Pastrama? Presupusul tamaduitor neaga afirmatiile brunetei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:21

Loredana Pastrama, fiica lui Nelu Pastrama dintr-o relatie anterioara casatoriei, a aruncat o stire bomba! Bruneta a afirmat ca sora ei vitrega, Raluca, ar fi apelat la un tamaduitor sau vraci pentru a-i face farmece lui Pepe.

In cadrul editiei de astazi, Loredana Pastrama a adus si ceea spune ea ca este dovada. Proba consta intr-un filmulet de cateva secunde in care Loredana discuta cu presupusul tamaduitor, ii cere o programare si ii reaminteste ca si sora ei vitrega, Raluca Pastrama a venit in urma cu cateva luni pentru sfaturi. In filmulet vraciul pare ca si-ar aminti ca Raluca Pastrama i-ar fi calcat pragul casei, insa nu a spus nimic despre Pepe.
Mai mult, a fost deranjat ca Loredana incerca sa-l filmeze cu telefonul mobil. Ginerele asa zisului tamaduitor a intrat in legatura directa la" Drept la tinta

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.