A montat o camera ascunsa ca-si supravegheze bona. S-a INSPAIMANTAT cand a vazut imaginile! A SNOPIT-O in bataie!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:17

Ingrijorat ca a vazut vanatai pe trupul fetitei sale, un tata din Uganda a montat o camera ascunsa pentru a vedea cum se comporta bona cu fetita in lipsa lor.

Ea bona care a ingrozit internetul! Jolly Tumuhiirwe, o tanara din Uganda in varsta de 22 de ani, a fost surprinsa snopind in bataie o fetita de numai doi ani si calcand-o practic in picioare. Tatal copilei a luat decizia de a monta o camera ascunsa cand a descoperit vanati pe trupul fetitei. Cand a vazut imginile, s-a infiorat. Fetita lui devenise sacul de box al bonei. Femeia a plesnit-o cu putere peste fata in timp ce copilul manca pana cand micuta a vomat.

Apoi a trantit-o practic la podea, a lovit-o cu un obiect peste fund si peste picioare, iar sfarsit a calcat-o in picioare.

tatal si-a pierdut mintile cand a vazut imaginile. A batut-o atat de tare pe bona incat femeia este acum intr-un scaun cu rotile si hranita printr-un tub. Politia l-a arestat initial pe Erick Kamanzi, tatal fetitei pentru vatamare corporala grava, insa au renuntat la acuzatii in momentul in care acesta le-a aratat imaginile cu bona.
Femeia este pusa acum sub acuzatie de tentativa de omor si rele tratamente aplicate unui copil.

Va avertizam ca imaginile surprinse sunt socante!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei



Erick Kamanzi, tatal fetitei