A muncit 6 luni la aceasta rochie si este mandra de creatia ei, dar tuturor li se face rau cand aud din ce material este facuta. Nimeni nu vrea sa o atinga

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:40

O femeie din Marea Britanie a ajuns o mica celebritate datorita rochiilor ciudate pe care le creeaza.

Totul a inceput in momentul in care ea a realizat un exemplar confectionat din peste 3.000 de bomboane rotunde. Sarah nu a vrut insa sa se opreasca aici.

Pare greu de crezut, insa ultima ei piesa vestimentara este facuta din par pubian. Pentru a o realiza ea a cerut sprijinul prietenilor ei virtuali, care i-au trimis materialele necesare pe parcursul a sase luni de zile.

"Am vrut sa fac ceva cu care sa bat rochia din carne a celebrei Lady Gaga, asa ca mi-a venit ideea unei rochii din par pubian.

Am cerut ajutor pe retelele de socializare pentru obtinerea materialului, iar raspunsurile au fost magulitoare; in 6 luni am strans din donatii cantitatea necesara si m-am apucat de treaba", marturiseste ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sarah spune ca nu vrea sa se opreasca aici si are in plan o noua

rochie, facuta dintr-un material si mai neobisnuit.

 

Taguri: