A murit actorul Dustin Diamond, "Screech" din "Salvați de clopoțel"!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 08:10
Dustin Diamond a murit

Actorul Dustin Diamond, celebru pentru interpretarea lui Screech în serialul "Salvați de clopoțel", a murit la numai 44 de ani.

Dustin Diamond a decedat din pricina unui cancer pulmonar de care a aflat când boala era deja în stadiu terminal.

Starea cunoscutului actor, care a descoperit cancerul pulmonar când acesta se afla în stadiul 4, s-a înrăutățit în ultima săptămână, iar rudele au luat decizia de a-l deconecta de la aparatele de respirat și a-l transfera la un centru special pentru pacienții cu boli în stadiu terminal. 

În cele din urmă, Dustin Diamond a decedat din pricina cancerului.

Viața lui Dustin Diamond a fost una plină de peripeții, succesul în lumea de la Hollywood fiindu-i adus de rolul lui Screech din "Salvați de clopoțel", care l-a transformat, peste noapte, într-o celebritate în întreaga lume.

Rolul carierei pentru Dustin Diamond!

Dustin Diamond a obținut rolul lui Samuel "Screech" Powers, care avea să îl facă celebru, atunci când avea 11 ani, el fiind în clasa a 5-a. Mai întâi l-a interpretat în comedia Disney Channel „Good Morning, Miss Bliss” (1988), cea care a precedat popularul serial pentru copii și adolescenți „Salvați de clopoțel”. Pentru rolul lui Screech, Dustin Diamond a concurat cu nu mai puțin de 5.000 de copii.

Dustin Diamond l-a interpretat pe Screech în „Salvați de clopoțel” până după adolescență. A jucat în „Saved by the Bell” timp de patru sezoane (1989-93), Saved by the Bell: The College Years (un sezon de primăvară, 1993-94) și Saved by the Bell: The New Class (șapte sezoane, 1994-2000). Atunci când ultimul episod din serial a fost difuzat, Dustin Diamond avea 23 de ani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un remake al serialului a fost realizat recent, cu mai mulți actori din serialul original, însă Dustin Diamond nu a apărut în el.

Dustin Diamond a avut probleme cu legea

Dustin Diamond a avut probleme și cu legea, fiind arestat după ce a înjunghiat un bărbat într-un bar din Milwaukee (Wisconsin).

Incidentul a avut loc la sfârșitul lui 2014. După ce l-a înjunghiat cu un briceag pe bărbat, Dustin Diamond și iubita lui de atunci au fost arestați.

Pentru celebrul actor instanța a stabilit o cauțiune de 10.000 de dolari, iubita lui Dustin Diamond fiind acuzată și ea de tulburarea liniștii publice.

Nu a fost singurul scandal în care a fost implicat Dustin Diamond. El a stârnit multă vâlvă după ce a jucat, la un moment dat, într-un film pentru adulți. De-a lungul carierei, Dustin Diamond a fost actor, regizor, muzician și actor de stand-up comedy.

Citeste si: Actorul Sean Connery a murit! Avea 90 de ani

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.