A murit actorul Julian Ortega cunoscut pentru rolul din serialul „Elite”: Actorul s-a prăbușit în timp ce se afla pe o plajă din Spania

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 sep 2024, 10:01

A murit actorul Julian Ortega cunoscut pentru rolul din serialul „Elite”

Sursa: instagram.com / Julian Ortega

Julian Ortega cunoscut pentru rolul din serialul „Elite” a murit la vârsta de 41 de ani în timp ce se afla pe o plajă din Spania.

Actorul spaniol Julian Ortega, cunoscut pentru rolul său din serialul „Elite”, a murit tragic la vârsta de 41 de ani, pe plaja Zahora din Barbate, Spania. Moartea sa bruscă a lăsat întreaga comunitate artistică în doliu și a șocat fanii din întreaga lume.

A murit actorul Julian Ortega

Actorul spaniol Julian Ortega, cunoscut pentru rolul său din popularul serial „Elite” de pe Netflix, a murit în timp ce se afla pe plaja Zahora din Barbate, Spania, la doar 41 de ani.

Vestea a șocat întreaga comunitate artistică și a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și admirat.

Potrivit CNN, incidentul a avut loc duminică, 25 august, când Ortega se afla pe plajă pentru a se bucura de o zi de relaxare. Potrivit primelor informații, actorul a suferit un stop cardiac brusc, iar echipele de intervenție nu au reușit să-l salveze în ciuda eforturilor susținute de resuscitare.

Medicii au confirmat decesul după aproximativ o oră și jumătate de manevre de urgență, lăsând familia și prietenii în stare de șoc și durere profundă.

Julian Ortega a câștigat aprecierea internațională prin aparițiile sale în seriale și filme de succes, inclusiv „Velvet”, „Cristo y Rey” și „El Pueblo”. Însă, rolul său din „Elite” l-a propulsat în lumina reflectoarelor, consolidându-i statutul de actor îndrăgit și respectat. Ultima sa apariție televizată a fost în emisiunea „4 Estrellas” în anul 2023, ceea ce a adus și mai multă recunoaștere pentru talentul său remarcabil.

Citește și: Cunoscutul rapper, Fatman Scoop, a murit la vârsta de 53 de ani: Acesta s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Colegii săi de platou sunt în stare de șoc

Întreaga comunitate artistică a fost profund afectată de vestea morții sale. Uniunea Națională a Actorilor și Actrițelor din Spania a transmis un comunicat oficial în care și-a exprimat condoleanțele și tristețea pentru pierderea unuia dintre cei mai apreciați actori ai țării. Colegii săi de breaslă au avut cuvinte de laudă și recunoștință pentru Julian Ortega, evidențiind nu doar talentul său actoricesc, dar și integritatea și bunătatea sa ca om.

Actorul Fernando Tejero a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, spunând: „Sunt devastat! Ce actor mare și ce persoană frumoasă ai fost, Julian Ortega… Mergi acolo, sus și odihnește-te în pace.” În mod similar, actrița Silvia Marso a exprimat durerea sa, menționând: „Prietenul meu @lauracepedagolferichs m-a sunat ca să-mi dea vestea teribilă că Julian Ortega Rodriguez a murit. A fost un actor extraordinar și un coleg integru și onest, o persoană la fel de bună ca și părinții săi Gloria Muñoz și Jose Antonio Ortega.”

Citește și: Bărbatul care a fost marea iubire a prințesei Diana. Ea îl numea „Domnul Fantastic”

Moartea lui Julian Ortega reprezintă o pierdere imensă pentru lumea teatrului și a filmului. Cu un talent excepțional și o personalitate caldă, el a reușit să câștige inimile multor oameni. Impactul său va fi simțit în continuare de fanii și colegii săi, iar amintirea sa va rămâne vie prin lucrările sale artistice și prin influența pozitivă pe care a avut-o asupra celor din jur.

 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.