A murit cântărețul de muzică populară Ionel Bebe Lazăr. Artistul avea 47 de ani

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 26 iul 2023, 04:10

Ionel Lazăr a încetat din viață după ce a pierdut lupta cu boala. Care este cauza decesului?

Ionel Bebe Lazăr s-a stins din viață miercuri, 26 octombrie 2022, la Spitalul Funden i, unde era internat cu probleme grave de sănătate. Artistul a fost diagnosticat cu tumori în mai multe părți ale corpului. Fanii și familia își exprimă regretul în mediul online.

Citeste si: O româncă stabilită în Italia a murit din cauza unui ulcer, la 29 de ani. Ambulanța a sosit abia după două ore și jumătate, după ce sora ei a sunat pentru a patra oară

A murit cântărețul de muzică populară Ionel Bebe Lazăr. Artistul avea 47 de ani

Ionel Bebe Lazăr a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de muzică populară de la noi din țară. După o lungă luptă cu boala, interpretul Ionel Lazăr s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Solistul de muzică populară a slăbit peste 20 de kilograme în doar câteva luni. 

Interpretul era internat la Institutul Clinic Fundeni și făcea radioterapie, dar medicii nu l-au putut salva.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anunțul trist potrivit căruia Ionel Lazăr nu se mai află printre noi a fost făcut în cursul zilei de azi, de către un apropiat al cântărețului:  "A plecat la ceruri Ionel Lazăr, valoros rapsod al cântecului popular muntenesc, din zona etnofolclorică a Sloboziei... Dumnezeu să te ierte și să-ți facă odihnă veșnică, Ionele!"

Citeste si: O nouă crimă a avut loc în Teleorman! Un băiat de 18 ani și iubita sa de 16 ani au fost uciși în casă

Ionel Bebe Lazăr spunea, nu demult, că și-a descoperit prea târziu tumoare

”Slăbisem în ultimul timp, am crezut că e de la oboseală, nunți, de la munca în gospodărie, dar era vorba despre o boală imprevizibilă pe care o duc de un an și jumătate. Am avut o tumoare pe care am descoperit-o foarte târziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au apărut și alte tumori la vezica urinară, pulmon și ficat.

Acum am fost operat a doua oară și sunt pe patul spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac și eu bine, câte zile oi avea… viața mea e în mâinile lui Dumnezeu. De un an și jumătate n-am mai putut să dorm, acum mi-a făcut domnul doctor niște calmante pentru somn”, a mărturisit cântărețul, în urmă cu ceva vreme, potrivit Star Popular.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.