A murit Carl Weathers, cunoscut din filmele „Rocky” și „The Mandalorian”. Care a fost cauza decesului

Autor: Lavinia Medrea

Carl Weathers a murit

Sursa: Captură YouTube WGN News

Carl Weathers, actorul a interpretat rolul lui Apollo Creed în primele patru filme „Rocky” alături de Sylvester Stallone, a murit joi, a confirmat managerul său, Matt Luber, pentru Variety. Actorul s-a stins la 76 de ani.

Carl Weathers a jucat și în „Predator” din 1987 și a avut un rol memorabil în „Happy Gilmore” al lui Adam Sandler. El a fost nominalizat la premiul Primetime Emmy pentru cel mai bun actor invitat într-un serial dramatic pentru rolul său din serialul „The Mandalorian”.

A murit Carl Weathers

Matt Luber, managerul lui Carl Weathers, a declarat că actorul a murit joi.

Familia sa a transmis o declarație în care a spus că a murit „liniștit în somn”.

Citește și: Pe ce dată se decernează Premiile Oscar în 2024

Carl Weathers a lăsat în urmă doi fii, dar și pe fosta lui soție, Mary Ann.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Fragmente din cariera lui Carl Weathers

Născut la 14 ianuarie 1948, în New Orleans, Weathers a practicat o varietate de sporturi, inclusiv box, fotbal, fotbal, lupte și gimnastică. A jucat fotbal în facultate la San Diego State University și a ajutat echipa Aztecs să câștige Pasadena Bowl în 1969. În timp ce se afla la SDSU, Weathers a urmat și o diplomă în arte teatrale, dar în 1970 a semnat cu Oakland Raiders ca agent liber și a jucat în opt meciuri în NFL ca linebacker în două sezoane.

Citește și: Nominalizările la Premiile Oscar în 2024. Care sunt cele mai bune filme ale anului?

După ce a lucrat cu Sandler la comedia de golf „Happy Gilmore” din 1996, Weathers și-a reluat pentru scurt timp rolul în „Little Nicky” și a dat vocea unui personaj în comedia animată de Hanukkah a lui Sandler, „Eight Crazy Nights”.

După ce a jucat în fotbalul profesionist, Weathers s-a orientat mai mult către actorie, obținând roluri mici în filmele lui Arthur Marks „Bucktown” și „Friday Foster”, precum și în seriale de

televiziune precum „Good Times”, „Kung Fu”, „Cannon” și „Starsky și Hutch”.

În „Predator”, Carl Weathers a jucat rolul colonelului Al Dillon alături de Arnold Schwarzenegger, care a devenit guvernator al Californiei, și Jesse Ventura, care a devenit guvernator al statului Minnesota. În 1988, Weathers a fost gazda emisiunii „Saturday Night Live” și, mulți ani mai târziu, a revenit la emisiunea de sketch-uri în direct pentru un segment de parodie în care anunță că va candida la o funcție politică pe baza faptului că a fost „tipul negru din Predator”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.