A murit Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea. Care este cauza decesului

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 17 feb 2024, 12:11

Cătălin Toma

Sursa: Facebook Cătălin Toma

Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea a murit la 46 de ani. Care este motivul pentru care s-a stins din viață?

Cătălin Toma s-a stins din viață sâmbătă dimineață, 17 februarie. Președintele Consiliului Județean Vrancea se afla internat la Institutul Matei Balș din București. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat acesta?

Citește și: Donald Trump, amendă de ordinul milioanelor de dolari! Fostul președinte american este acuzat de practici financiare dubioase

De ce a murit Cătălin Toma?

Surse din Consiliul Județean Vrancea au declarat, vineri 16 februarie 2024, neoficial, pentru ziaruldevrancea.ro, că președintele Consiliului Județean Vrancea ar fi avut o răceală agresivă ce s-a manifestat după întoarcerea din Franța a acestuia.

Luni, 12 februarie, Cătălin Toma a participat la o reuniune a Congresului Puterilor Locale de la Consiliul Europei, la Paris.

Cătălin Toma ar fi fost internat la Institutul Matei Balș din București, dar părea că începe să își revină.

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, Cătălin Toma a transmis un mesaj pe rețelele sociale Acesta dădea asigurări că este bine din punct de vedere medical: ” 14 februarie. La mulți ani, îndrăgostiților! P.S. Sunt bine, mulțumesc pentru grijă!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Din nefericire, acesta a pierdut lupta cu răceala agresivă și s-a stins din viață chiar pe patul de spital, sâmbătă, 17 februarie.

Vestea că Președintele Consiliului Județean Vrancea a murit în această dimineață i-a luat pe toți prin surprindere. Această veste tragică a picat ca un trăsnet pentru familia și apropiații regretatului Cătălin Toma.

Cătălin Toma a fost primar al comunei Jariștea, senator, președinte al PNL Vrancea și, din anul 2020, președinte al Consiliului Județean Vrancea.

Citește și: Doi soți, de 26 și 28 de ani, și-au pierdut viața după ce mașina lor a fost izbită de tren: Detaliile evenimentului care a avut loc în comuna Dofteana, din județul Bacău

Nicolae Ciucă, despre moartea lui Cătălin Toma

Nicolae Ciucă a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea președintelui Consiliului Județean Vrancea, liberalul Cătălin Toma, la doar 46 de ani.

  ”Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru, Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea.

Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoință.

Cătălin și-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă. Transmit condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace !”, a transmis fostul premier.